Για καταναλωτές

Όταν επισκέπτεστε μία ιστοσελίδα που έχει τη σφραγίδα του trustWEB, γνωρίζετε ότι η επιχείρηση στην οποία ανήκει έχει περάσει από τη διαδικασία ελέγχου του δικτύου.Τα στοιχεία της επιχείρησης, ελέγχονται από τους ανθρώπους του trustWEB για την ορθότητα και την εγκυρότητά τους και βεβαιώνονται από τα στοιχεία που η κάθε επιχείρηση μας αποστέλλει υποχρεωτικά κατά το στάδιο του ελέγχου της. Αυτό, προσφέρει ένα επιπλέον επίπεδο στην ασφάλεια των συναλλαγών σας με την επιχείρηση, αφου πλέον γνωρίζετε την ύπαρξή της και τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για να επικοινωνήσετε μαζί της.


Το trustWEB, επιπλέον, προσφέρει βαθμολόγηση και αξιολόγηση των επιχειρήσεων, βασιζόμενο σε ένα αλγόριθμο αντικειμενικών κριτηρίων καθώς επίσης και τη δυνατότητα καταχώρησης παραπόνων για προβληματικές συνεργασίες με τις καταχωρημένες επιχειρήσεις οι οποίες επηρρεάζουν άμεσα τη βαθμολογία τους. Το δίκτυο καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια διαμεσολάβησης στην επίλυση των προβλημάτων, βελτιώνοντας έτσι, τη συνολική εμπειρία των χρηστών με τα μέλη του.


Δημιουργήστε σήμερα ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό, για να μπορείτε να καταχωρήσετε τα παράπονά σας ή περιηγηθείτε στις επιχειρήσεις του trustWEB. Για οποιαδήποτε πληροφορία που δε μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο, επικοινωνήστε μαζί μας στο 801-700-7545 καθημερινές από 09:00 - 17:00 με αστική χρέωση πανελλαδικά.